Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Kyrkomysteriet" by Martin Widmark * Book PDF Kindle ePub Free

Kyrkomysteriet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kyrkomysteriet
  • Author : Martin Widmark
  • Release Date : January 03, 2008
  • Genre: Action & Adventure,Books,Kids,Fiction,Mysteries & Thrillers,
  • Pages : * pages
  • Size : 10869 KB

Description

De populÀra detektiverna Lasse och Maja har löst mÀngder av knepiga fall tillsammans. Och deras framgÄngsrika deckarbyÄ gÄr som tÄget Är efter Är! Följ dem nÀr de tar sig an sitt femtonde fall i fÀrgutgÄvan av Kyrkomysteriet. Vad Àr det för underligheter som intrÀffar i Vallebys kyrka nÀr biskopen ska installera en ny prÀst? Lasse och Maja inser att det krÀvs nattspaning bland kyrkbÀnkarna för att fÄ svar pÄ frÄgan.

Det Àr dags för den prilliga prÀsten I Valleby att lÀgga bibeln pÄ hyllan och gÄ i pension. Men det kÀnns trÄkigt att sluta jobba. Vem ska nu berÀtta om fÄglarna och blommorna pÄ Àngen för Vallebyborna? Han suckar tungt under den högtidliga ceremonin i kyrkan, men nÀr biskopen störs av krypande myror i sin mitra och en kvÀkande padda i dopfunten kan han inte lÄta bli att stÀmma in i skrattsalvorna.

Biskopen fĂ„r nog av buset, och nĂ€r hennes silverkrĂ€kla visar sig vara spĂ„rlöst borta hotar hon att anmĂ€la allt till kyrkorĂ„det. Även den pĂ„tĂ€nkta prĂ€sten surnar och fĂ„r brĂ„ttom att lĂ€mna Valleby. Men den gamla prĂ€sten Ă€r nöjd: Ingen krĂ€kla, ingen ceremoni, ingen ny prĂ€st! Vad Ă€r det egentligen som hĂ€nder i kyrkan? Dags för Lasse och Maja att bena ut bĂ„de bus och brott!

Martin Widmark har en osviklig förmÄga att hitta spÀnnande teman. Ett enkelt och rakt sprÄk - med en vÀlplanerad och klurig intrig - tillsammans med Helena Wills skruvade bilder, gör varje bok till ett oemotstÄndligt lÀsÀventyr. Inte undra pÄ att nÀstan varje barn i Sverige har full koll pÄ Lasse och Maja! Och barnens stÀndiga storfavoriter fortsÀtter oförtrutet att lösa nya deckargÄtor: 2018 har de löst 27 fall sedan starten 2002. Och fler vÀntar pÄ sin lösning ...


Free PDF Books "Kyrkomysteriet" Online ePub Kindle