Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "KylmÀ taivas" by Petri Karra # Book PDF Kindle ePub Free

KylmÀ taivas

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: KylmĂ€ taivas
  • Author : Petri Karra
  • Release Date : January 11, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1454 KB

Description

SydÀnkirurgi lankeaa tappavankauniiseen ensirakkauteensa.

Gabriel pelkÀÀ surmanneensa miehen. Motiivi voi olla Sara, nuoruuden palava ihastus. Rakkaustarina ja trilleri Lapin kylmÀn taivaan alta.

Gabriel riutuu syyllisyydestÀ, hÀnen vaimonsa kuoli hÀnen leikkauspöydÀlleen. Opiaattien liikakÀyttö ei tuo helpotusta, joten mies pakenee synnyinseudulleen KittilÀÀn suremaan. Toipumisen sijaan hÀn havahtuukin tajuihinsa lapinleuku kÀdessÀ, erittÀin kuolleen lapsuudenystÀvÀnsÀ viereltÀ. HÀn ei muista mitÀ on tapahtunut, mutta jotenkin kaikkeen liittyy Sara, Gabrielin raju ensirakkaus, jonka kanssa alkaa eroottinen ja hengenvaarallinen kissa ja hiiri -leikki.

Petri Karra nÀyttÀÀ miten kenestÀ tahansa voi kuoriutua itselleenkin vieras ihminen. SyrjÀseututrilleri Fargon hengessÀ!

Petri Karra (s. 1969) on siviilissÀ elokuvakÀsikirjoittaja. Se nÀkyy hÀnen romaaneissaankin, joiden tiheÀt kohtaukset pitÀvÀt lukijan imussaan. Karran edellisestÀ romaanista Musta valo (2019) sovitetaan paraikaa televisiosarjaa. Elokuva tehtiin jo hÀnen esikoisromaanistaan Haarautuvan rakkauden talo. KylmÀ taivas on Karran kuudes romaani.


Ebook Free Online "KylmÀ taivas" PDF ePub Kindle